A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Lancome Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om Advent Calendar från Lancome kan du hitta nedan.

Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Lancome. Advent Calendar 2022 från Lancome är en underbar skönhetskalender. Adventskalendern innehåller de mest eftertraktade makeup- och hudvårdsprodukterna från Lancôme.

Värdet på produkterna i Lancome Advent Calendar är hela 3 900 kr så du sparar 2 001 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på Advent Calendar inklusive boxen är 1582 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Advent Calendar 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa skönhetskalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLancome
ProduktAdvent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt1582 gram
Produkternas värde3 900 kr
Du sparar2 001 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris1 899 kr

Exklusiv adventskalender från Lancôme som bjuder på 24 härliga skönhetsöverraskningar. Unna dig själv eller någon du tycker om denna lyxiga adventskalender och gör varje dag i december till en extra spännande dag!

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetskalender från Lancome här och det är denna kalender.

Skönhetskalendern Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från Lancome har 24 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 1582 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern Lancome Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter