A--0A-EX - EX - M2-0

Köp The Body Shop Share the Love Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om Share the Love Advent Calendar från The Body Shop kan du hitta nedan.

Share the Love Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 25 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från The Body Shop. Share the Love Advent Calendar 2022 från The Body Shop är en underbar skönhetskalender. Räkna ner till juldagen med 25 kroppsälskande överraskningar

Värdet på produkterna i The Body Shop Share the Love Advent Calendar är hela 1 510 kr så du sparar 515 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Skönhetskalendern The Body Shop Share the Love Advent Calendar har måtten 317x220x175 mm. Vikten på Share the Love Advent Calendar inklusive boxen är 3200 gram.

👍👍👍👍👍👍👍
Share the Love Advent Calendar 2022 från The Body Shop är en prisvärd skönhetskalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareThe Body Shop
ProduktShare the Love Advent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor25 st
Bruttovikt3200 gram
Längd317 mm
Bredd220 mm
Höjd175 mm
Produkternas värde1 510 kr
Du sparar515 kr
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris995 kr

En present som inte enbart ger glädje till dig själv eller dina nära och kära. Upptäck hur den också sprider kärlek och glädje till de mest osjälviska personerna i vårt samhälle.

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har The Body Shop med 3 stycken skönhetskalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Skönhetskalendern Share the Love Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från The Body Shop har 25 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 3200 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern The Body Shop Share the Love Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter