A--0A-EX - EX - M2-0

Köp LEGO City Adventskalender 2022 för snart är de slut

Information om City Adventskalender från LEGO kan du hitta nedan.

City Adventskalender från år 2022 är en kul och kreativ leksakskalender som har 24 spännande och inspirerande luckor från LEGO. City Adventskalender 2022 från LEGO är riktigt rolig leksakskalender. Bakom luckorna väntar 24 byggbara överraskningar med 342 delar.

Leksakskalendern LEGO City Adventskalender har måtten 382x262x71 mm.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
City Adventskalender 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa leksakskalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLEGO
ProduktCity Adventskalender
Typ av kalenderLeksaker
Antal luckor24 st
Längd382 mm
Bredd262 mm
Höjd71 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris195 kr

Ho ho ho! Fira julen med denna LEGO® City Adventskalender, med en snöig lekmatta där du kan bygga dina egna julscener! Öppna kalenderluckorna för att avslöja en överraskning varje dag fram till julafton. Upptäck festliga miniatyrbyggen och karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures som har med sig presenter.

Totalt kan du hitta 23 stycken leksakskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har LEGO med 4 stycken leksakskalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Leksakskalendern City Adventskalender är en väldigt kul barnkalender som ger ert barn de utmaningar som barnet hjärna mår bra av. Denna leksakskalender från LEGO har 24 spännande luckor att öppna i en inspirierande förpackning som har måtten 38.2x26.2x7.1 cm. Leksakskalendrar är bland de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt på säsongen, ofta redan i oktober.

Video på leksakskalendern LEGO City Adventskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter