A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Lumene 24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om 24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar från Lumene kan du hitta nedan.

24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Lumene. 24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar 2022 från Lumene är en underbar skönhetskalender. Vår lyxiga nordiska adventskalender innehåller 24 veganska skönhetsfavoriter från Lumene

Värdet på produkterna i Lumene 24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar är hela 2 419 kr så du sparar 1 745 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på 24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar inklusive boxen är 1488 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna skönhetskalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLumene
Produkt24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt1488 gram
Produkternas värde2 419 kr
Du sparar1 745 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris674 kr

Vår lyxiga nordiska adventskalender innehåller 24 skönhetsfavoriter från Lumene. Öppna en lucka om dagen och hitta en härlig överraskning.

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetskalender från Lumene här och det är denna kalender.

Skönhetskalendern 24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från Lumene har 24 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 1488 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern Lumene 24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter